*** Heel Nederland aan de Mondharmonica *** Vandaag is het feest en morgen ook *** Heel Nederland aan de Mondharmonica ***

Home
Viola
Mondharmonica

Activiteiten:
* De Notenkraker
* Harmonicainstituut
* Swing
* Edu-Art
* NOVAM
* Kunst Centraal
* Harmonica Meetup
* Gambia Avonturen
* Wat doe jij?
* Papillon Harmonicas
* HMV
* Bakels Gemengd Koor
* Actie Progeria
* Zomerkampen

Geschiedenis
In de Media
Cursussen
YouTube

Agenda
Links
Contact


Harmonica Instituut 2006 - 2008

Het Harmonica Instituut is een netwerk van gedreven en ervaren mondharmonica-spelers. Ieder van hen heeft een enorme passie voor het instrument, en is er op uit om de passie voor mondharmonica door te geven aan anderen. Zij vinden zich in het Harmonica Instituut door de gezamenlijke missie:

Heel Nederland aan de mondharmonica !

De missie wordt gerealiseerd door een groot aantal activiteiten. Het Harmonica Instituut staat garant voor de kwaliteit van deze activiteiten. Alle deelnemers aan de activiteiten, van absolute beginner tot gevorderde speler, ervaren de activiteiten van het Harmonica Instituut als leuk en ongelooflijk inspirerend, en bereiken na iedere deelname steeds een nieuw en hoger niveau in hun spel.

Het Harmonica Instituut is een netwerk van spelers uit de wereld van jazz, blues, folk, klassiek, country&western en de traditionele “harmonica-ensembles”.

Harmonica Instituut 2008 -

In 2008 werd met het vertrek van mede-oprichter Jervis Groeneveld de samenwerking tussen de docenten beëindigd. Sindsdien organiseert Viola de diverse aktiviteiten en geeft zij het overgrote deel van de lessen en workshops onder de naam violaharmonica.com en legt Ben zich voornamelijk toe op het curstomizen (verbeteren) van mondharmonicas onder de naam BenBoumanHarmonicas.